A látogatóink megértéséhez vezető út

A látogatóink megértéséhez vezető út

A látogatóink megértéséhez vezető út

Minden komolyabb honlap tulajdonos, online szolgáltatásnyújtó vett már igénybe valamilyen szolgáltatást, melyből az oldal látogatóinak számát, útvonalát, konverzióit megismerheti, ám ezek sokszor nem adnak elegendő információt a látogatókról.  A száraz adatokból nem derül ki, miért nincs konverzió, miért nem találják meg a nyilvánvalót, miért eredménytelen az oldal.

A legtöbb statisztikai szolgáltatás ugyanis csak felszínesen mutatja be a látogatóinkat. Megadja ugyan, hogy honnan, mikor, milyen nemű és korú illető tér az oldalra, de azt nem, hogy kattintásaiban, oldalböngészési szokásaiban milyen ember is valójában. A Capturly révén az általános adatokon túl megismerhetjük az oldallátogatók szokásait, attitűdjeit, világát és ez az igazi kulcs egy sikeres oldalhoz.

Ahhoz, hogy a gondosan megírt tartalom, a szépen megszerkesztett oldalelemek, látványvilág valóban konverzióhoz is vezessen, tudnunk kell, hogy mikor, mire és miért kattint vagy épp nem kattint egy látogató. A Capturly használatával mindezekre választ kaphatunk gyorsan és egyszerűen. A szolgáltatás elindítása csupán 5 percet vesz igénybe. Elég egy javascript kódot az oldalba másolni és a látogatók követése, feltérképezése máris elindul. Mintha csak minden egyes látogató mögött ott állnánk, végignézhetjük, hogy mikor merre viszi a kurzort, hol jár az oldalon belül és minél mennyit időzik, mi az, ami valóban érdekli és mi az, ami felett elsiklik. A szolgáltatás által nyújtott hőtérképek segíthetnek az oldalt úgy kialakítani, hogy a legfontosabb dolgok a legnézettebb helyeken legyenek, de választ kaphatunk arra is, mit csinálnak egy űrlap, megrendelőlap kitöltése során, miért nem fejezik be azt. A Capturly pontosan megmutatja, hogy hol vannak azok a kritikus pontok, ahol elveszítjük az érdeklődőket.

A honlapunkról készült felvételekből nem csak azt tudhatjuk meg, minek hol van a legmegfelelőbb helye, hanem segítséget tud nyújtani a látogatóknál felmerülő problémák hatékonyabb megoldásában is. Nincs többé olyan hibabejelentés, melynél csak értetlenül állunk, hogy hogyan sikerült ezt összekattintani, mert a videók segítségével könnyedén végignézhetjük pontosan mit is csinált a panaszos.

Mindezen előnyökhöz hozzájárul még a tökéletes biztonság is, ami magába foglalja a redundáns adattárolást és a felhasználói fiókok maximális adatvédelmét.

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 08:00-15:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk