Akik jól járnak az internet adóval...

Akik jól járnak az internet adóval...

Akik jól járnak az internet adóval...

A napokban elárasztották az internetadóval kapcsolatos hírek, viták és vicces képek a világhálót. Sokan mégis képesek voltak saját hasznukra fordítani a kialakult hangulatot. Mi kellett ehhez? Csupán egy kis találékonyság és kreativitás, megfűszerezve egy kis humorérzékkel.

Kik profitáltak az internet adó híréből?

Nagyon rövid idő leforgása alatt sok-sok Facebook oldal és csoport jött létre, amely az új adónem elleni tiltakozást tűzte a zászlajára. A legsikeresebb kezdeményezés hamar a százezres taglétszámot ostromolta. Vajon mi lesz ennek az oldalnak a jövője? A tulajdonosa mit kezdhet vele?

Nem kérdés, hogy a csoportok számos különböző marketing célra felhasználhatók. Az irányított közösségnek mindig nagy ereje van, különösen abban az esetben, ha aktív tagokból áll.

Ám nem csak a Facebook csoportok létrejötte mutatta, hogy a világháló népe felbolydult az új adó ellen. Vágási Feri is megmondta, ha lenne rá pénze, beszállna az internetbe.

Vicces képek, videók és montázsok sokasága jelent meg, egyik-másik nem kis forgalmat generálva a készítőjének. És nem kellett más, csupán némi kreativitás, valamint a megfelelő szintű grafikai jártasság.

A mostani történések azt mutatják, hogy a kreatív gondolkodás megfelelő technikai felkészültséggel párosítva hatékony vírus-marketing eszköz. Bárki könnyedén a saját oldalára állíthatja az aktuális történéseket, kihasználhatja az aktuális lehetőségeket. Csupán nyitott szemmel kell járni, lecsapni a lehetőségekre és lehetőleg elsőként küldeni az éterbe a cuccot. Erre te is képes lehetsz és ehhez mindössze csak egy minimális Photoshop tudásra van szükséged.

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 09:00-17:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk