Hogyan keressünk pénzt sablon készítéssel?

Hogyan keressünk pénzt sablon készítéssel?

Hogyan keressünk pénzt sablon készítéssel?

A különböző tartalomkezelő rendszerek előretörésének köszönhetően egyre nagyobb kereslet mutatkozik a minőségi prémium sablonok iránt. Ezek ma már minden stílusban, színben és témában megvásárolhatók. A legismertebb online piactér a ThemeForest, ahol WordPress, Drupal, Joomla és több más motorra készített témák közül válogathatunk.

A ThemeForest olyan piactér, ahol nem csak vásárolni lehet, hanem bárki áruba bocsáthatja a maga által készített sablonokat, ha azok megfelelnek a minőségi elvárásoknak. Természetesen a ThemeForest leveszi a maga részesedését, de így is kiváló lehetőséget biztosít az ügyes dizájnerek számára.

Ezek a sablonok töredékéért kerülnek eladásra egy egyedi megrendelésre készült dizájn árához képest. De azt vegyük figyelembe, hogy ezeket a sablonokat képesek vagyunk többször eladni. és igen keresettek, mivel a vásárló sok időt és pénzt spórol meg a megvásárlásukkal.

Nézzünk egy példát!

Az egyik legsikeresebb sablont ezidáig 92.014 alkalommal töltötték le 2 év alatt 58 dolláros áron. A mennyiségi kedvezménynek köszönhetően a ThemeForest a szokásos 50% helyett 70% jutalékot utal a készítőnek; azaz összesen 3,74 millió dollárt, vagyis 780 millió forintot. És ez ennek a sablonnak csak a WordPress változata volt.

Sikeres sablont a ThemeForesten

Természetesen ez egy extrém sikeres template, amit nehéz lenne felülmúlni, de legtöbben ennek az összegnek a töredékével is elégedettek lennénk.

A sikeres dizájnerek rendszerint nagyszámú témát árusítanak a ThemeForest oldalain. A sok kicsi sokra megy elv alapján nagyon szép összegek várhatók, amennyiben a sablon technikai és grafikai minősége megfelel a vásárló közönség elvárásainak. Összességében elmondhatjuk, hogy megéri minél több és színvonalasabb sablont készíteni és feltölteni, hiszen jelentősen tudjuk vele növelni annak az esélyét, hogy elismert és jólkereső dizájnerek legyünk.

Mindez azt bizonyítja, hogy a Photoshop professzionális elsajátítása, valamint a fejlesztői tudás roppant kifizetődő. Lehetőségünk nyílik a legkülönbözőbb tartalomkezelő rendszerek sablonjainak értékesítésére, webáruház témákat készíthetünk vagy akár alapszintű HTML reszponzív honlapokat is tölthetünk fel.

Mindezek stabil és folyamatos jövedelemhez juttathatnak bennünket; úgy kereshetünk pénzt, hogy közben azt csináljuk, amit igazán szeretünk, mindezt otthonunk kényelmében.

Itt tudsz regisztrálni a ThemeForest piactérre: themeforest.net

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 09:00-17:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk