Behance, avagy a grafikusok facebookja

Behance, avagy a grafikusok facebookja

Behance, avagy a grafikusok facebookja

Jelen századunk meghatározó eseménye az internet elterjedése volt. Ezzel szinte gombamód fejlődtek ki a különböző érdeklődési körökre épülő közösségi oldalak. Legismertebbek ezek közül a Facebook, Twitter, Linkedin.

A fejlődés és a kreatív gondolatok soha sem állhatnak meg, így 2006-ban megszületett a Behance közösségi oldal is. Sokan az Instagramm utópiájának tartják, de ennél azért többről van szó. Az itt fellelhető közösséget amatőr és profi grafikusok alkotják, akik a saját alkotásaikat, teljes portfóliójukat osztják meg egymás között.

Ez egy remek lehetőség arra, hogy nemzetközi szinten is elismerést nyerjenek a munkáink és újabb kapcsolatokra tehessünk szert. Akár még a meghirdetett álláslehetőségek és projektek közül is találhatunk kedvünkre valót.

Saját rajongói tábor kialakítására is van lehetőségünk, mely tagjai folyamatosan figyelemmel követhetik a pályafutásunk és értesülést kapnak a legfrissebb munkáinkról, melyeket értékelhetnek is.

Számos informatikai cég és szabadúszó van jelen ezen a közösségi oldalon, hogy a világ bármely pontján elérhetővé tehessék szakmai portfóliójukat. Grafikusok esetén előnyös lehet egy névjegykártyán, vagy önéletrajzban megemlíteni, hogy hol lehet ezen az oldalon megtekinteni a referenciákat. Még a Themeforest művészei is, vagy ismertebb marketing ügynökségek is rendelkeznek ilyen adatlappal és előszeretettel osztják meg annak elérhetőségét.

Ha még nem vagy tagja ennek a remek szakmai közösségnek, akkor itt az ideje megismerkedj vele és inspirációkkal feltöltve egyengesd tovább grafikusi karriered.

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 08:00-15:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk