Hol találunk gyönyörű minőségi képeket?

Hol találunk gyönyörű minőségi képeket?

Hol találunk gyönyörű minőségi képeket?

A legnagyobb akadálya, hogy az itt leírt információkat és tippeket alkalmazhassuk nem más, minthogy az igazán jó képek megtalálása nehéz és időigényes. Sok esetben a Creative Commons licenc megoldást jelent, de ez legtöbbször mégsem elegendő.

Ha több lehetőségre van szükség és meg szeretnénk találni a legjobb képeket, akkor talán a következőkben tárgyalt hivatkozások segíthetnek ebben. 

Fotó blogok

A különböző fotó blogok nagyszerű lehetőséget kínálnak számunkra, hogy olyan egyedi és igényes fotókkal lássuk el a tartalmainkat, amelyek nem a stock oldalakról ismertek. Az ilyen képek használata esetén kiemelt figyelmet kell szentelnünk a felhasználási feltételeknek és a különböző licenceknek.

Képkereső fotótárak

A legtöbb esetben célzott tematikát megjelenítő fotókra van szükség. A kulcsszavas keresés lehetősége remek szolgálatot tesz. Ha szánunk némi időt arra, hogy a tengernyi kép közül kiválasszuk a megfelelőket és a legjobb minőséggel rendelkezőket, akkor a fotótáras keresés rendkívül hasznos lehet számunkra.

Prémium szolgáltatások

Ha rendelkezünk némi költségkerettel, amiből professzionális képeket vásárolhatunk, akkor a következő oldalak segítenek nekünk. Ilyen módon kényelmesen megtalálhatók a legszebb fotók és az esetleges jogi viták is elkerülhetők.

Fotós bevonása

Ha lehetőség kínálkozik egy profi fotós bevonására, élhetünk ezzel a lehetőséggel is. Ez a fajta megközelítés számos előnyt tartogat; mindenekelőtt saját tulajdonú egyedi képekkel fogunk rendelkezni, a képek minősége kimagasló lesz, legfőképpen pedig mi magunk választhatjuk meg a tematikát a saját igényeink alapján.

Egy jó fotós magától értetődő módon alkalmazza azokat a technikákat, amitől jó lesz egy kép. Segítségével a munka egyszerűbb és gyorsabb lehet.

Összefoglaló

Végigolvasva a cikket arra a következtetésre juthatunk, hogy a web és a képi tartalmak elválaszthatatlanok egymástól. A legtöbben vizuális típusok vagyunk, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben megjegyezzük a képi információtartalmakat, mintha olvasnánk, netalán hallanánk ugyanazt az információt. A képek segítenek emlékezni, felidézni és megérteni az írott szavakat.

Láthattuk, hogy a szép képek nem csupán vizuális toldalékok, hanem olyan tartalmak, amelyek képesek növelni egy honlap teljesítményét, javítani a konverziót és erősíteni a márkát. Majd számba vettük, hogyan alkalmazhatjuk legsikeresebben ezeket a képeket és hol találunk olyan fotókat, amelyek megfelelnek a mai kor elvárásainak is.

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 08:00-15:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk