Legyen egyedi a névjegykártyád is!

Legyen egyedi a névjegykártyád is!

Legyen egyedi a névjegykártyád is!

Minden cégvezető igyekszik kitűnni a tömegből; jobb és minőségibb szolgáltatást kínálni, érdekesebb és feltűnőbb arculatot és reklámokat készíteni a termékei és cége számára... Az egyediséghez hozzátartozik a névjegykártya igényes és kreatív megtervezése is.

Az egyedi névjegykártya sokat elárul a tulajdonosáról; igényességet, kreativitást, pontosságot sugall, ráadásul felismerhetővé és megjegyezhetővé teszi az adott vállalkozást.

A korábban berögződött szokások a mai napig mereven élnek a tudatunkban. Ha megkérdezzük az utca emberét, mit tud a névjegykártyák méretéről, a 9x5 centiméteres méretet tippeli vagy azt célozza. Pedig nem írja sehol, hogy a névjegykártyáknak ebben a méretben kell készülniük. Máris találtunk egy különbözőségi lehetőséget!

Menjünk tovább, vizsgáljuk meg az általánosan megjelenített információtartalmat. Sokunk asztalán vagy fiókjában ott sorakoznak a névjegykártyák. Vizsgáljuk meg őket! Én 11 darabot találtam, mindegyik sablonos méret vagy ahhoz nagyon közeli és mindegyiken a cégnév, logó, név és elérhetőség jelenti az információtartalmat. Némelyiken megjelenik egy-egy aprócska kép a termékről, de miért ne használhatnánk ki az azonosíthatóság és megjegyezhetőség erejét nagyobb méretű termékfotóval, akár a hátlapot használva? Íme egy újabb különbözőségi lehetőség!

Ki mondta, hogy a névjegykártya csakis papírból készülhet? Képzeljünk el egy borászt, aki hordó alakú vékony falapra gravírozott névjegykártyát készíttet, de akár fém és műanyag lapokban is gondolkodhatunk. Valójában csak azt kell szem előtt tartanunk, hogy az adott anyag illeszkedjen a szolgáltatási körünkhöz! Ez a harmadik különbözőségi pont.

És végül vegyük számba névjegykártya alakját. Nem négyszögletes a világ. Bátran kísérletezhetünk  különböző tárgyak alakját szimbolizáló kártyákkal vagy akár egyedi, hajtogatható vagy összeilleszthető megoldásokkal. Ez a negyedik különbözőségi pont.

Csupán a kreativitásunk szabhat határt, milyen megoldásokat választunk.

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 09:00-17:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk