Mennyit keres egy szabadúszó webdesigner?

Mennyit keres egy szabadúszó webdesigner?

Mennyit keres egy szabadúszó webdesigner?

Gyakran felbukkanó kérdés a szakma iránt érdeklődők körében: mennyit keres egy felkészült webdesigner? Természetesen erre nagyon nehéz válaszolni, ugyanis nagyban függ az ügyfélkörtől, a felkészültségtől, a rendelkezésre álló munkaórák számától és sok más tényezőtől is.

Ám vegyünk alapul egy teljesen reális esetet! Egy jó minőségű céges weboldal elkészítésének ára átlagosan talán 100 ezer forint körüli összegben határozható meg. Most tekintsünk el attól, hogy egyesek 10 ezerért sablont telepítenek, illetve 3 milliós fejlesztéseket is lehet készíteni!

Egy átlagos honlap elkészítése alapos munkával hozzávetőlegesen egy hetet vesz igénybe. Ez is sok különböző tényezőtől függhet, de maradjunk az általános eseteknél! Öt munkanap talán elegendő arra, hogy elkészítsünk egy grafikai tervet, az ügyfél igényei alapján javítsuk a részleteket, webergonómiai tervezést végezzünk, tipográfiát válasszunk, HTML és CSS alapokon felépítsük magát a honlapot, illetve törődjünk a grafika által megvalósítható alapszintű konverzió növeléssel.

Ez alapján az látszik, hogy egy jó minőségű munkát előállító webdesigner tisztességes fizetést szerezhet magának. De nem csak a pénz miatt érdemes ezzel a szakmával foglalkozni.

A piacképes tudásnak köszönhetően a webdesigner számára biztosított a folyamatos megkeresés. Némi szakmai reputáció elegendő ahhoz, hogy a kapacitásait teljesen kitöltse.

Az alkotás jó érzéssel tölt el; készíteni egy olyan honlapot, amit majd ezrek, sőt százezrek fognak megtekinteni és rendszeresen használni, az igazán inspiráló lehet. Ezt nevezik az alkotás örömének.

A webdesigner munkáját megbecsülik; amit a munkahelyek többségén nem kap meg, azt dizájnerként megkaphatja. Az ügyfelek értékelik a professzionális munkát, ezt pedig újabb és újabb megbízásokkal adják a tudtára. 

A webdesigner maga oszthatja be az idejét; akkor és ott dolgozik, ahol csak szeretne. Így soha nem kell azt mondania a gyermeknek, hogy most nincs időm játszani, vagy a barátoknak, hogy most nincs idő a focira. A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően egészen más életvitelt alakíthat ki magának. 

Oszd meg barátaiddal is!

Facebook Twitter Linkedin

Elérhetőségeink

  • Címünk: 1139 Budapest, Frangepán utca 3. (1. emelet)

  • Ügyfélfogadás, beiratkozás: Hétfőtől - péntekig: 08:00-15:00

  • Telefonszámunk: 06 70 604 2060, vagy 06 1 4500 110

  • E-mail címünk:

Közösségünk